* Tavuk etini kuşbaşı doğruyoruz.
* Bir tavaya alıp zeytinyağı eşliğinde harlı ateşte kavuruyoruz.
* Tavuklar kızarınca domates-biber salçası ekleyip kavurmaya devam ediyoruz.
* Köri, karabiber, kimyon, kekik, tuz atıyoruz.
* Son olarak da üzerine rendelenmiş kaşar peyniri ekliyoruz.
* Peynir eridiğinde servis yapabiliriz.
..................
* Tavuk eti olarak tavuk pirzola kullandım.
* Tavuk etlerini doğrayıp zeytinyağı tuz karabiber kekik ve kori ile marine ettim. Dolapta 2-3 saat beklettim. Böylece etlerim daha lezzetli oldu.
* Hafif olması için peyniri çok az rendeledim. Bol peynirle görüntü daha güzel oluyor.
Afiyet olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder