11 Kasım 2015 Çarşamba

DEFNE FERAH'IN YENİ CİCİLERİ (6)

Ebruş teyzesi kızıma pamuk prenses elbisesi almış. Elbise fotoğrafta göründüğünden çok daha şirin ve rengi çok daha güzel bir kırmızı.




Ebruş teyzemizin kendisi çok zevklidir. Daha önce de kızıma bu cici takımı almıştı.


Kendisine özellikle çok teşekkür ediyoruz.

Defne Ferah'ın kıyafetleri baya küçüldü, bebişimiz büyüyor çok şükür. Bu cumartesi alışverişe Mall of İstanbul'a gittik. Bebek hayatımıza girdiğinden beri ilk kez alışveriş yaptım. Çocuğum rahattı, pusetinde uslu uslu oturdu, arada uyudu, ayrıca eşim de çok ilgilendi, Allah razı olsun. Böylece ben de rahat rahat alışveriş yapabildim. Defne Ferah acıktığında önce devam sütünü verdim, bir dahaki acıktığında emzirme odasına geçtim. Ömrümde ilk kez emzirme odası görmüş oldum. Tek kişilik odada konforlu bir koltukta rahatça emzirdim sonra altını değiştirdim. Odada ayrıca tertemiz bir lavabo da vardı. Ortam gayet nezih, temiz ve rahattı. Medeniyet güzel şey vesselam. 

Kızıma çok güzel şeyler aldım. Winter is coming... Yurdumuza soğuk hava dalgası geliyormuş. Soğuk kış günlerine hazırlık için aşağıdaki tulumu aldım.


D vitaminini rahatça içebilmesi için yumuşak silikon kaşıklar aldım.


Bebişimin ilk oyuncağı; bir çıngırak...



Bebişin saçları için bir fırça bir tarak... Ay ben bu fırçaya bayıldım. Durup durup saçlarını fırçalıyorum Defne'nin. 


 Bizim kız Dr Brown biberonun dışındaki biberonları ememiyor. Evdeki plastik, alışverişe gitmişken daha sağlıklı olan cam olanından alayım dedim. Yalnız fiyatı beni şok etti. Evdekini eşim almıştı fiyatını bilmiyordum. Dr Brown cam biberon tam 39 tl. 5-6 tane almayı düşünüyordum vazgeçtim. Yıkar yıkar bunu kullanırım artık.


Bol bol,  boy boy çıtçıtlı body aldım.










Bir de fermuarlı tulum deneyelim. Çok kullanışlı gibi, göreceğiz.


Çeşitli altlı üstlü pijama takımları aldım. 








 Ayşe Halamız da gelirken çok şirin 3'lü  takım almış.



Gitmişken indirimden 1200 gramlık aptamil mama aldık  ve alışverişimizi tamamladık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder